∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Mom :*

hey I'm back ! haha~


hai . I'm just an ordinary girl who lives on Earth :) 
korang mesti dah muak kan tengok gmbr ni . tp ada aku kesah XP


so.. harini kecoh pasal Hari Ibu . but i'm not really celebrating it . because my idol said...

Nabi ajar Ibu dikenang SETIAP HARI bukannya SETAHUN SEKALI - Ustaz Azhar Idrus
haram sambut Hari Ibu sebab sambutan Hari Ibu ada kaitan dengan Kristian #UAI
Hari Ibu adalah hari mother church/ibu gereja kristian. siapa nak sambut, silakan. siapa takut ROSAK AKIDAH jangan sambut #UAI
 peminat #UAI nii . haha

aku takdelah sampai tak sambut langsung . aku tolong mak aku buat kerja rumah lebih sikit harini . hehe :)
but i still can't say "selamat Hari Ibu" to my mom face to face. i just can't.. maluuu . hee

so i decided nk hantar message je la. since my mom is an English teacher, i will sent it in English . so taklah malu sgt . haha XD

"tengok anak2 muda zaman sekarang. nak ucap kt mak sendiri pon malu."

nak buat mcm mana, dah malu.  -_-


Mama, thank you for taking care of me for 15 years. I admit that I always break your heart. I'm sorry. I'm still young. I'm not matured. I'll work hard and try my best for you and dad. THANK YOU FOR EVERYTHING. YOU ARE THE BEST MOM I EVER HAD. I LOVE YOU FOREVER MOM 

*okay i'm crying rn* -.-

I’m feeling tired today
Left alone in the room hugging a pillow
Touching my phone distracted my mind
It’s lonely to eat tonight
Suddenly, i was frightened by the ringing phone
my mom’s worried voice asked if i’ve eaten
these words annoyed me but today it’s different
The forgotten promises are remembered
I will be a person with pretty heart
And become a person who is selfless
I’ll keep the love of my mother’s wishes
I think of mother who used to share my dreams and brush my hair
Though I’ve made hurtful wrong choices
You silently watched over me from behind
But now I think more than an innocent child
The meaning of mom’s silent prayers
I will be a person with pretty heart
And become a person who is selfless
I’ll keep the love of my mother’s wishes
I think of mother who used to share my dreams and brush my hair
What will i do, yet my heart is small
Can I do better without holding mother’s hand
I’m afraid that it will still lack
I’ll be a wise daughter of my mom (Give me the courage)
I will be a proud daughter no matter where I go (You’ve been there for me)
I’ll keep the love of my mother’s wishes
I’ll show endless love
I’ll have a warm heart
I’m shy to express to mom
That I really love my mom
SNSD - DEAR MOM 
dengarla lagu ni dekat youtube . aku sampai menangis-nangis dah waktu dengar lagu ni :') dengar tau tau tau . klau dgr saja mmg la tak paham . baca la translation dia sekali XD

BYE-YUM ! ^_^

Dream Concert 2013

annyeong ! Salam ~

21 idol groups gathered together on one stage for the ‘2013 Dream Concert‘ on May 11.
The concert gathered a crowd of more than 45,000 people and was filled with excitement at the Seoul World Cup Stadium with performances by SHINee, B2ST, INFINITE, 2AM, U-KISS, ZE:AGirls’ GenerationKARA4minute,T-araSECRETSISTAREXOB1A4RainbowHuh GakGirl’s DaySPEED, BTOBEvoL, and VIXX.
The MC’s for the night were SHINee’s Onew, KARA’s Hara, and B2ST’s Doojoon.
For those who couldn’t attend the concert, you will be able to catch the full concert when it airs on May 22 through KBS2TV at 11 PM KST!
DAMN! I can't go there . DAMN! there's no live streaming or live broadcast .
DAMN! it will air on KBS2 first =_=

argghhhh asal tak siarkan dekat KBS World sekali . haishh . aku nak tengok wehhhh :(

jealous tengok gambar dekat twitter . huaaa :'( suami aku semua handsome2 belaka~


Seob pelase, I cant breatheeeee . sho cute ! >_<
 I miss him . I really miss him ! guess what . B2ST going to make a comeback soon !! palli palli XD


I LOVE HIS SMILE 


his smile are so precious 


he looks so happy . oh please i'm melting . I really love you Kim Myungsoo . I really do :*


look at his body figure . OMG IT JUST TOO HAWT *O* i need an oxygen
right now


lepas Dream Concert semalam atok Gyu dan Namu ada post selca and tweet kt twitter ! ohmyy active sungguh Namu kt twitter semalam XD

"@kyuzizi: hello I'm gyu. Inspirits are the best as expected. thank you guys so much today for supporting us, Inspirits!! it been a long time since we have joyful performance on a big stage. it felt good! good night"

awww~ it's so sweet . btw, no need to say "hello I'm Gyu." we already know who you are grandpa XD 

"@wowwh: Jjimkong Inspirits♥_♥ I'm a fan of Inspirit~~~ Ohkkikkik"

haha LOOK! this tree is being greasy again =_=
but at least, I have a handsome fan named Nam Woohyun ! LOL
thank you Namu XD we are really appreciate it *throw hearts*


Pearl Metal Gold Balloon for Infinite 


Inspirits don't have lightsticks. They only have balloons which can be made to shine by the phone light. 
and for those K-Inspirits who used their phone to make the balloon blow, 
your hard work paid off. WOOHYUN NOTICED YOU GUYS :)


just look at the Pearl Metal Gold Ocean makes me cry a bit. I'm proud to be an Inspirits. 
K-Inspirits, you guys made a good job ! you guys are so creative and awesome ! thank you for making our oppas happy ^_^


A crazy fangirl

Annyeong ! Assalamualaikum :)

so, entry aku kali ni pasal K-POP :D *muka excited* lol . 
taknak baca ? ok tak paksa pong :P

today is 5th April 2013 . and guess what ? my INFINITE oppas won 1st place in Mubank !!! *claps*
cukkahae ! cukkahae ! ^_^ 
waktu semua member tengah bergembira, L dok sorang2 kt belakang sambil menangis . aigoo this little kid :') pastu Yeol pegi comfort dia . kyaaa MungYeol !!! XD

alolo comel je dia ~ ^^ nk nangis tapi kena cover macho . tu yg muka dia jd cenggitu XD



1ST WIN - INKIGAYO
2ND WIN - SHOW CHAMPION
3RD WIN - M!COUNTDOWN
4TH WIN - MUSIC BANK


                                                        

Infinite keep thanking to Inspirits and say 'I Love You Inspirits' when they win awards. 
they love us. they appreciate us :)  ahh so proud of them :') 

That feeling of a proud mother seeing their sons growing up when your bias group did well on something

ayat twitter ~ @BAPFINITE :)



okay from now on, I'll never say that they didn't know that i'm exist XD 
btw, I agreed with this !
the way they thanking us, we know that they love us. 
I know their love. just a love between a fan and an idol. not more than that.
but still, I'm happy. happy for knowing that they love me :) 

fangirls mesti akan ckp 'dia ni suami aku. dia ni scandal aku. dia ni boyfriend aku'. 
haha normal lah tu . even idol pon ckp yg fans ni 'girlfriend/boyfriend' diorang. tak caya?
look this ! 



Namu sendiri yg tulis dekat bio twitter dia "(fan=girlfriend)" 
HOHO TERIMA KASIH POKOK ! LOVE YOU MA BOYFRIEND ! XD *throw hearts*


another one ! Namu lagi =_= haha
dasar playboy kau Namu XD he always love Inspirits :)



I'm a fan
You're an idol,
We're not meant for each other,
but still, I'll love you forever.


She tweets you everyday and feels avoided when she sees you answer other people but not her.

OKAY L.JOE YOU MUST READ THIS ! do you know how many times I tweeted you ? -.-
I know that you can speak in English so I always tweet you in English. but you're not reply it.
I even tweet you in Hangul but STILL ! you didn't reply me :'(

you're my heart heart heart heart heart breaker! @ljoeljoe1123 =_= 
*nyanyi lagu GD sat XD

nyanyi lagu ni teringat plak dekat Naja . haha perasann XP tu la sapa suruh boh ringtone sama dgn Farahin . kan dah maluu . hahaha

u know what, I think lebih baik aku bercinta dgn bias2 aku.
drpd couple dgn budak sekolah. ahh cinta monyet ja semua tu. aku bukan apa, sakit hati tau tak. dah la dia duduk jauh. aku rasa mcm aku ni perempuan yg bodoh ja dok tunggu dia balik. aku taktau sama ada dia balik ke tak. ada sorang tu kata dia balik. tp dia tak ckp apa2 pon kt aku.
damn you. dah la online haritu tak tegur aku. awat hang ingat aku ni patung eh takdak perasaan.
bengang k bengang. ada sorang tu buat mcm dia tau semua pasal kami. mentang2 dia tu cousin 'dia'. ahh benci la cegini.

lebih baik aku teruskan cinta aku yang tak kesampaian ni .
*kiss batch gambar Myung* lagi bahagia tau tak .

Its all for now ! sorry for my bad English and all the grammar errors . aku type guna otak aku ja nih . malas nk guna bantuan Encik Google . haha

BYE-YUM ! :) thanks for reading, CANDID ~ ^^

Merapu sudahh

Annyeonghaseyo ! Assalamualaikum :)

hey hey hey ~ 
Nurul Najwa imnida ! chonun shipoh sarieyo . banggapsumnida :)
[ my name is Nurul Najwa . i'm 15 years old . nice to meet you ]

*bajet pandai Korea ~ betol ke tidak ni aku tulis XD* 




this is me . not perfect but I love being myself :)


LOL-ing at L.Joe ! HAHAHA can't stop laughing about this XDD
well L.Joe, we are same . I want the height enhancement surgery too . hoho

but you know what, sependek-pendek L.Joe, pendek lagi aku =00=
171 cm kata pendek? tinggi la tu L.Joe oii . aku ni lagi lah, 147 cm . ergh . 
takpa2, InsyAllah nanti aku akan jadi tinggi . hehe


hmm . aku baru tahu yg 'crush' aku tu dah ade GF . haha
aku takde la suka dia sgt . aku just.. suka penampilan dia ja . bagi aku dia handsome ! comel ! smart ! dah la tinggi, badan tegap plak tu . 
org ckp tak baik ambik BF orang . *tapi aku tak ambik pong . dia pon tak kenal sapa aku*
just minat biasa2 jaa . jgn risau A ! aku takkan ambik BF kau . sbb aku pon dah ade BF XD
CAPITAL N, I miss you ! 
lama gila tak jumpa 'Shin Wonho' aku nihh . rinduu . haha  *gedikks*
hmm , ntah2 dia dah lupakan aku -.- kalau aku dapat tau dia ada pompuan lain, siap dia ! *pegang pistol* YOU ONLY HAVE ONE CHANCE YOU KNOW.
haha . just kidding . I trust you, capital N :) 

just finished UK1 . waiting or the results . now baru dpt 2 subject . dua2 B . argh damn ! 
mmg confirm gambar aku diturunkan nanti . hemmm . aku ni tak la pandai sgt . sbb tu aku rasa aku tak layak dipanggil 'budak target PMR' . 
budak2 kelas lain ckp kami bajet pakai button straight A . bajet tak bajet, at least tu jadi motivasi untuk kami . dan untuk korang jugak ! supaya belajar rajin2 . ke korang jeles sbb tak dpt ? o.O
tapi aku bkan dok pkai sgt . beria-ria pakai last2 tak dpt pong 8A . malu kott

mom said that I should forget Kpop and foucs on PMR .
WHAT ?! FORGET KPOP ? 
don't ever think I would do that -.- ingat senang ke lupakan KPOP ? selepas 2 tahun aku minat. penat lelah, suka duka kami harungi bersama .
aku taknak lupakan KPOP ! taknakk !!! *peluk album Kpop*
haha . kalau nak KURANGKAN tu boleh jee . tapi klau lupakan, NO !

I still don't know what I want to be . but what I know is I want to go to Mekah, make a lot of money and go to Korea ! I really want to got there ! and I want to learn Korean more . buat masa sekarang, aku bolehla speaking Korea sikit2 . tulis hangul tu pon benda yg basics2 je . tulisan hangul aku dah boleh baca, tapi masalahnya aku taktau maksud dia XD *bajet gila* haha

btw, aku ada try tarian B.A.P - One Shot . pergh, susah gila ! actually tak la susah mana, tapi dia bnyk step tu yg susah + letih . tambah2 part ONLY ONE SHOT ! ONLY ONE SHOT ! yg kena pumping tu la . sakit -.- part Zelo lagi la . pening -.- haha .
baik aku try tarian Rainbow - Tell Me Tell Me dari lagu One Shot ni XD

aku ni jap cita pasal itu, jap cita pasal ini . bercampur aduk -.- merepek k merepek :P
haha . kbyee . annyeonghikaseyo ! 


My hubby's birthday !!!

Assalamualaikum :) annyeong !

actually aku malas nk update . tp rasa tak best la kalau tak update pasal Myungsoo aku . haha

13.03.13 INFINITE's visual L/Kim Myungsoo birthday !!! 
Saengil Cukkahamnida L oppa ! oppareul neomu saranghaeyo ! ^_^



Myungie's birthday cake !!! :D aigoo keyowo XD 
he's 22 years old in Korean age :)



ININITE's COMEBACK !!! finally comeback jugak diorang ni :') /cry a Han river/

'MAN IN LOVE' jinjja daebak ! lagu dia best gilaaa . tarian pon .
double WOW !!! XD *excited*
they look PERFECT on stage *O* screaming like crazy when watching them on Mubank XD 
NAMJAGA SARANGHAL TTAE


and.. oh ! I really like the lyrics ! :D

"When a man's in love, he wants to stay by your side. There's always so much he wants to do for you"

"When I'm in love, I want to give everything in my life for you. With just one expectation, your heart"

lirik dia sweet sangat ! :D

btw, aku addicted dgn lagu Teen Top MISS RIGHT ! best gilaaaaaa ! :D
my L.Joe ! 

Lalalalala Lalalalalala Lalalalalalala , oh L.Joe you got me crazy ~ XD

nk tukar lagu blog tp taktau nk boh lagu apa . Nuest's Hello, Teen Tops's Miss right or Infinite's Man In Love ? hmm :/

konklusinya, entry aku kali ni semua pasal K-POP :D hehe bye-yum !!! 

She's Back

heyy I'm back ! :D tajuk entry tu mcm lagu Infinite je kan XD
lame tak update . hoho . malas lor :P

nk story sket. 23/2/2013 haritu (Sabtu) kitaorang pegi Bukit Merah ^^
AIN, FARAHIN, IJA, AKU :)
mak ain yang bwk kami. perjalanan nk pegi rumah abg ain takdelah lama mana. tp waktu nk pegi Bukit Merah tu lama sbb jam -.- 
best gila ! :D hrp2 lepas ni bleh pegi lagi. dgn CANDID !
alang2 bwk satu kelas skali XD

with Ija ^^


aku tak smpat nk senyum >.<


shopping shopping !



ni pulak 2/3/2013 (Sabtu) . waktu sambut birthday AIN dekat KFC :)
time ni Ery takdak . huhu >.< takpe2 lain kali kita pegi same2 ye =)

menggila dekat KFC. snap sana snap sini. haha . org lain tengok pelik ja XD ADA KAMI KISAH ? :P
siap buat kejutan lagi. alhamdulillah smua plan kami berjalan dgn lancar . hehe 
Ain terharuu :D haha.

love you kawans :* #eh? XD

guna CAMERA CANON NAJA NI.. *bangga ar tuh* XP


with birthday girl yang omey ^^




btw, aku ade bace satu fanfics ni. BEST GILA !!! 
dlm 2 hari aku habiskan 75 chapter :D haha
tajuknye 'Kim Myungsoo Is My Husband' . ohsemm kan tajuk tuu .
well, it's my first time reading a smut. LOL XD 
sebelum ni aku mane tau ape itu 'smut'.
lepas baca, I was like "WTF ?! I'm only 15 y/o. how can I read this !" -_-  
tapi serious sweet gila fanfics tu.

KIM MYUNGSOO ! WOULD YOU MARRY ME ? XD 

3 MORE DAYS TO GO BEFORE MY HUBBY MYUNGIE'S BIRTHDAY ! KYAAA !!! 
*aku pulak yg over excited* XD 
well, yeah. I still don't what to do on his birthday. aish ! eottokhae ?! >.<

love you ma Prince :* 


INFINITE OPPAS !!! I REALLY FALL IN LOVE WITH YOU GUYS :* AND I'LL NEVER REGRET IT :D 
SUNGGYU, DONGWOO, WOOHYUN, SUNGYEOL, HOYA, MYUNGSOO, SUNGJONG ! 
YOU GUYS HAVE DIFFERENT CHARACTER AND CHARMS. AND THAT'S WHY I FALL IN LOVE WITH EACH OF YOU.  
KEEP YOUR HARD WORK AND INSPIRITS ARE WAITING FOR YOUR COMEBACK !!! ^_^ 
INFINITE AND INSPIRIT ARE FAMILIES. WE WILL NEVER APART. EVEN WE'RE NOT IN THE SAME COUNTRY, OUR HEARTS ARE ALWAYS TOGETHER AS ONE. 
REMEMBER ! INSPIRIT WILL ALWAYS SUPPORT YOU GUYS. 


hey it's me ! and yeah imma PMR candidate >.< wish me luck ! XD


aku dah tukar lagu blog ! Can You Smile (english cover) :D 
originally sang by INFINITE tapi ditukarkan ke english. best ! 
liriknya menyentuh hati :') *amboii*
aku suka suara dia. comell. unnie daebak ! :D
you can visit her channel at youtube.com/m1k4chu to see more of 
her covers ! ^^ *mcm promo la pulak* XD 

bye-yum! 

Suami aku dah graduate ~

Cukkahamnida .. cukkahamnida .. *nyanyi*

15 February 2013 MY 5 HOT BOYS GRADUATED !!!!
Myungsoo oppa, Sunggyu oppa, Sungyeol oppa, Hoya oppa gurigu Dongwoo oppa, cukkahamnida !!! ^_^
husband aku dah graduate dah . I'm so proud of you la jagiya ..
/tears of joy/ lol XD
tapi YaDong tak dpt pergi sbb INFINITE H kena perform
dekat MuBank haritu T_T
Woollim sajangnim ! you should let hem go to the graduation laa ~ -.-

*kali ni aku banyak post gambar*

atok Gyu, Yeollie, Myungie :) 


comel jee ^^


he looks so happy :D


OMG Myungsoo-ah.. how can you be so handsome in graduation photo ? *O*


TADAAAA !!! kelakar gila gambar2 ni .. /gelak terguling/ XD

Hoya mcm nerd jee.. muka Sungyeol mcm adik dia sikit. Dongwoo lebih kurang sama ja. Myungsoo aku pelik sikit tapi ttp handsome ^^ dan atok Gyu.. dia nmpk makin muda dari dulu ? o.O

HAHAHAHAHA EYES.. WHERES YOUR EYES ??? XD


atok ! toksah dok buat muka bangga sgt la ~ dah la tembam :P


[OUT OF TOPIC]

Only one shot ! only one shot ! B.A.P – One Shot jinjja daebak ! :D

Zelo buat tarian kalajengking tu ~ ingat Infinite je boleh buat ? Zelo pon boleh laa :P hehe . 
Satu lagi tarian, diorang gelar ‘tarian ulat bulu gatai’ . haha LOL ! XD 
walaupun nama dia pelik, tarian dia awesome woo ~ cayalah Zelo ! ^^

k tu je lah kot . btw, haritu aku nmpk 'dia' main takraw . smart wooo. haha *gediks*
dia ada dukung anak cikgu . bawak ke hulu kehilir .  kyaa XD  
LOL . kbyeeeee ~! *mcm ade org bace je* XD