∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Dream high 2 ~

hye-yum !! bru jew td Dream High 2 dah abis !! (aku ade KBS World je, tu yg lmbat tgk citer nie) huuuhuhuhuhu... sedihnyerr.. cm x puas jer.. harap2 diorang buat Dream High 3 plak.. hehe.. it's soo happy ending .. like !
aku lebih ske dream high 2 drpda dream high 1.. sbb aku x tgk pon dream high 1 ! haha xD
tak menahan aku tgk JB n Jin Yujin.. handsome + cute = aku jadi gilerr !! LOL
aku lebih ske pggil Jinwoon, Jin Yujin ^^ Jr. plak cumell... romantic giler dye dgn Seul.. aku cemburu kot ! hehehe :) bagi aku.. Jiyeon tak sesuai sgt jadi watak jahat.. dy blakon jd jahat mmg menjadi ! tp dgn muka dye yg comel dan sweet itu.. dy lbih sesuai jd org baik ! unnie, saranghae ! <-- (tetiba plak !)

^_^


HershE and Eden :D


We Are The B !!! ^^



 JB and Sin Haeseong 


Jin Yujin and Rian 


Annyeonghikaseyo !!! ^^