∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Jiwang sat..

first day aku masok form 1 aku dah suke kat kau.. first time aku tgk kau.. dengan muka kau yg 'cute' tu.. hati aku dah jatuh kt kau.. mungkin terlalu cepat.. tapi aku mmg falling dgan kau !
tgk penampilan kau.. mmg ideal type aku.. (cewahh) hati aku berdebar bile petama kali kau sebut nama aku.. dah la waku tu, eye to eye ! mak aih ! sejak tu aku selalu chat ngan kau .. kau selalu senyum kt aku :P
ade satu hari.. kawan kau tnye aku yang aku suke kau ke.. aku nak jwb .. tpi.. member aku pon ske kt kau ! so.. aku terpakse lah ckp tak.. sejak hari tu.. kau dah jarang chat ngan aku.. dah jarang senyum kt aku.. tak pe.. aku ok jer.. (chill bro) setiap kali aku nak lupekan kau, mesti tak boleh ! last,, cuti akhir tahun.. waktu tu mmg aku boleh lupekan kau.. selagi aku tk tgk muke kau.. aku boleh lupekan kau..
ble form 2.. kne masok sekolah balik.. so,, secara tdk langsong aku akan nampak kau.. waktu tu aku rase seolah-olah cinta lama berputik kembali.. (ayat jiwang !) tpi.. ia tak beerti ape2 pon.. aku bertepuk sebelah tangan.. aku baru perasan.. yg kau mmg ramai peminat ! (aku salah seorang drp tu) xD
sekarang.. aku dah ade org lain.. tapi.. aku ttp teringatkan kau.. biarla aku simpan perasaan tu.. perasaan yg tak mungkin aku luahkan kat kau.. at least, we still a friend, rite? :D thank you, friend ^^

#hehe.. saje nak luahkan perasaan.. i'm just a human.. tak boleh nak simpan sesuatu lame2 dlm aty.. maybe korang ckp aku gedik tulis cam nie.. tapi.. korang pon penah gedik kan?? hehe (sje je.. jgn la marah)
k larh.. bye-yum ! SALAM ^^