∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Errr ? (•.●)

HELLOOOOOO !!! Assalamualaikum :D
em ,, kt skolah waktu KH tadi  kitaorang kne denda .. pompuan je la .. huhu .. first cuak giler.. ckgu suruh kami beratur dpn klas.. kami rase mcm kami kne denda (sbb hmpir 90% tak hantar kje KH). then, ckgu suruh kami pi klas 5 sains .. OH TIDAK ! takkan lah kne dende kt klas tuu .. kami pon dgn keterpaksaan masuk la klas tu.. dah la kne dok bersila kt dpan tu.. malu siottt... (>_<)' 
ckgu ckp sape yg gelak2, snyum2 kne ketuk ketampi kt luar .. sumer pulun lah dok cover spaye tak gelak.. last2, NAJA n FARAHIN gelak.. ape lagi , kne ketuk ketampi la.. tu la.. sapew suruh gelak.. due kaly plak tu diorang kne.. (PADAN MUKE KAU CIK NAJA) :P 
kakak2 yg kt klas 5 sains pon bagi lah nasihat kt ktaorang .. bdak laki klas tu pon bg nasihat .. (taknak aku pggil abg) xD HAHA . btw , thankyou so much !!! =) 
ade yg smpai nanges2 .. antaranye CIK AIN yang comel itu.. (nanges yer kechek) hehe.. xD 

*sorry ayt BM tunggang terbalik (-'_'-)

dear ex, sometimes.. I'm kinda miss you ( '.')

aku teringin nak msg kau mcm dulu, aku teringin nk ckp on phone dgn kau mcm dulu, aku teringin nk jmpe kau mcm waktu jog dulu .. tp bkn sbagai lovers, sbgai kawan :) 

dear ex, do you want to know why I'm breaking up with you? aku tahu kau ambek SPM thun nie .. aku taknak ganggu kau. aku takut nntie aku penyebab kau tak boleh nak jwb exam.. kau pandai, tak mcm aku. kau hnsem, aku biase2 je. kau ramai peminat, popular . aku yakin ramai yg nk kt kau. kadang2 aku rase yg aku nie tak layak utk kau. dah la kwn2 pompuan kau asyik tnye pasal aku dgn kau.. aku hormat diorang sbgai senior, tp kekadang rase annoying plak -.-

aku tahu kau jeles bile kau tahu yg aku msg dgn lelaki lain. tp kau chat ngan pompuan lain takpe plak? (chat biase2 takpe lgi, nie siap video chat lgi). kau tau tak, kau lelaki pertama yg aku pernah wt vid chat.
kau buat relay ngan pompuan lain kt fb takpe ? (bkan aku taknak accept request kau, aku cume tak suke nntie org komen mcm2) ..

dear ex, did you know how much my heart hurt when you make a video chat with my bestie ? kau tau tak yg aku ade kt situ skali ??!! mgkin bg kau tak kisah.. tp bg aku .. </3

Apabila wanita sudah tidak menitiskan air mata kerana kamu .. Itu bermakna wanita itu sudah mendapat pengganti ..
what should I do if I'm still crying because of you...?

bohong la kalau aku ckp aku tak suke kau lgi .. ingat pompuan boleh lpekan seseorang mcm tu je ?
YE ! aku masih sukekan kau . tp mmg susah utk aku terime kau utk kaly kedua .. kau dah buat aku menangis gila2  ( ._.)
tp aku tahu, kau pon mstey pernah sket hati disebabkan aku, AKU MINTAK MAAF ! maafkan aku ?

dear ex, we still a FRIEND, right ? =) 

CRUSH IS JUST A CRUSH .

okayyy !! kan aku dah jiwang .. errr  -.-" kbaiiii !!!