∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Do you know me?

aku kenal kau, tapi kau tak kenal aku. aku suka kau, tapi kau tak suka aku :\

today kat skolah ade buat 'Hari Keusahawanan'. and aku kene jaga gerai --' tak jaga mne pon, merayau je lebih xP aku berharap sgt yg dye dtg hari ni.. but unfortunately, dye tak dtg :( sedih-2.. waktu nak balek dari skolah, tetibe ade satu motorsikal lalu dpan kami (aku,ain,farahin,eri). tetibe ain ckp yg tu crush aku ! aku smpat tgk dye 1 second jer --' hati aku berdebar gila .. pastu, kitaorang ingat nk singgah kt kdai runcit jp .. then, aku realised yg crush aku ade dkat situ ! ohhhh~ jantung aku mcm nk tercabut ! xD dah la handsomee, macho, comel plak tu ! ^^ tapi,, tetibe aku nmpk yg dye MEROKOK ! ohhmyy ! dah la aku anti org merokok >.< patah hati aku .. err~

I LIKE him... but he doesn't know I'm EXISTING !

aku suka kau. cukuplah sekadar satu senyuman, dan satu perkataan. tu pun dah boleh buat aku angau sepanjang hari xD and I just want to know more about you. since we didn't know each other so well, WOULD YOU BE MY FRIEND? :D

How should I explain this to you? Should I scream it? Draw it? Spell it out? I - LIKE - YOU !

I'm scared to say that I like him. I'm scared, if he doesn't felt the same :3

Hi Crush ! ^^ I LIKE YOU ! =) BUT you don't even know me :\ and it hurts so bad :'( so, I'll pretend I'M OKAY ! :)) and SMILE :'D even though it's hurt </3