∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Neomu boggoshippossoyo~

Hai hai ! Assalamualaikum :D
lame tak post entry .. huhu . tp bkannyer ade org nk bace blog aku nih~ lol
biar lahh .. yg penting aku nk tulis jgak :P
tahun dpan dah nk PMR ~ ohmyy . ia amat menyeramkan @_@
urgh !! >.<
I never ever thought I'd like you this much . and I never planned to have you in my mind this often . 

dear N, awak tahu tak yang saya sayang awak ! mungkin ramai org cakap awak tu 'bad boy' . even my bestie pon ckp awak mcm tu . tapi, saya tetap sayangkan awak !

One boy . Thousand feelings .
sape setuju ? cer angkat tgn . haha . okay, I'm agree with this :) saya gembira sgt dapat cakap dengan awak even thought on the phone je .. tu pon dah cukup . your voice betul2 buat saya melting tau tak XD terima kasih sbb nyanyikan lagu utk saya haritu :D happy giler ! hehe


I can smile and laughing happily in front of my friends. and I can act like there's nothing happen . but when I stepped into my room, tears began to flow, and my words get stuck . Then I realised that I miss you so much . Why can't you know that ? 

amacam? ok tak ayat aku? XD haha . terima kasih Encik Google :)

actually today I've a date with him . DATE? *amboiii kau xD
haha . lol
but there was a little problem . aku pergi mane2 pon nk kene my father yg hantar . ade hati nak pegi date -.-' my bestie pon ade date jgak tp kat tmpat lain la . so I decided to cancel our date dan teman bestie aku :) then aku mesej dye tp tak balas2 pon ._. aku nak ckp yg aku tak jadi pegi . kang tak pasal2 dye pergi pulak . adoii . then bile smpai rumah, dye mesej . dye tanye kenape aku tak dtg . dye kata yg dye pergi kejap, tgk aku takde dye trus blek . ohhh . aku trus nanges --' kesian pulak kat dye . terharu pon ade xD dah la tak dapat jumpe dye :'( missing him la~ lepastu aku pon call lah dye . mule2 dye agak merajuk --' lepastu dah ok :) dapat jugak aku dgar dye gelak :D

Dear Ain, tahniah kawan ! akhirnya dapat jugak ang jumpe dye kan ! ^^ mule2 mmg susah sbb ang ni malu sgt --' lepastu baru okay . sweet lah korang ! envy lah pulaks ! hehe XD *kidding* aku suke tgk ang senyum2 malu . comel jee :) hee~ and wahai Mr. H ! tolong jaga hati kawan aku tu elok2 yer . jangan pecahkan hati dia pulak . dia jaga hati kau, kau jaga hati dia , DEAL ? ^_^

Dear Naja, Ery, Dayah, Farahin and Aiman, terima kasih kawan ! korang dah banyak support aku ! hehe . thankyou so much yaa ~ sayang korang ! muahh sket :* haha XD


I am a girl , just a girl . Even if you see me passing by, I'm a girl that you don't know . I'm not pretty and not cute . but I am so thankful that ALLAH gave me such a beautiful life :')