∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


OHMYGOD !!!!!!!

dah bace tittle di atas? OHMYGOD !!!!! u know what , my hubby YANG YOSEOB going to release his solo album on 26th November !!!!!!! *jump2* (mai dahh sawan aku) XD
produce by Junhyung , dinyanyikan oleh Yoseob ..! wahh .. JUNSEOB COUPLE !!! hehehe XD 
baik nyer hati Joker ni bagi lagu yg dye tulis dekat Yoseob kesayangan dye tuu .. hee ~

[sorry, post kali ni pasal Kpop je]

Ery !!! aku rasa mcm nak peluk hang ja neh XD

tajuknye "The First Collage". <== nama twitter aku XD
ok aku excited gila bila dgr pasal album niee~~ *scream loudly* !!!
well, as a B2UTY, mesti la excited kann .. tmbah2 YEOBO ..
mmg gila ! hohoho~ semenjak dua menjak ni, ramai pulak team kpopers yg follow aku kat twitter .. THANKS GUYS ! ^^ yg paling tak leh blah bile ade hashtag #TeamBiniBiniYoseob . k aku gelak smpai pecah perut . lol XD 



SO~ YANG YOSEOB ! hehe XD Yoseobie's comeback !! he looks manlier than before !! omo *~* handsome right ? :)
*aww~ my hubby so handsome lahh ^^



just a capture from his MV, Caffeine . excited excited jugak . tapi .... ade sesuatu yang menyakitkan hati telah berlaku ~ benda yg paling B2uties tak suka .. dalam MV ni ade.... 
KISS SCENE !! OH NO my baby ! *cucuk bantal dgan pisau bnyk kali -.-'
erghhhh .. well.. nk wt cm ne .. he's a man too ! he's not going to be a baby forever .. ( '_')
but as a B2uty, terima je lah ape yang Yoseob nk buat . dye dah bekerja keras .. kita takde hak nak tentukan hidup dye ~
*amboi .. ape yg aku merepek neh?


We, B2uties and Yeobos around the world are very proud of you Yang Yoseob !! and we proud of B2ST too ^^ thank you for giving us such a beautiful songs ! and thank you Cube  ! :D

semangat pulak aku nihhh .. haha LOL XD


ni haa !! bende yang paling menyakitkan hati-hati B2uties ! >.<
ahhh *heartbroken XD 
semua pakat dok mental breakdown .. haha . kalau kami sakit, PapaHong kena tanggung semua perbelanjaan perubatan kami ! :) hehe :P
btw, pompuan nie yang berlakon dlm cite 'Baby and me' dgan
Geun Suk tu .. pompuan ni comel sgt ! so, aku takde lah marah sangat kt pompuan ni sbb aku minat gak kat dya.. hee~

kpd yg ckp Yoseob ni mcm perempuan lah, pondan lah, bapok lah .. tgok ! he's a man okay ! XD





Yoseob in Midnight Sun Japanese MV ^_^ *melting




banyak pulak aku tulis -.-' haha . btw, tau tak The BeeSings ? alaaa, group baru tu la .. Malaysia kay .. ade Azzam, Akem, Fimie, Didi n Aida . best doe lagu diorang ! aku dah addicted dgn lagu
'Luar Biasa'~ lirik dye mmg best ! :D 'Pentas Dunia' pon best jgak ^^ and, Azzam handsome sgt ! ^^ *amboii XD haha . Akem pon hensem :D Fimie smart ! Didi cantek gilaa ^^ Aida cun ! hehe . the moment when diorang balas and retweet tweet aku ~ fuh ! best gila :D haha XD friendly tol diorang ni ^^

that's all for now ... k bye ! Assalamualaikum ;)