∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


The best day ! for me~

Hai-2 ! Assalamualaikum :)

It's amazing how stupid you can be WHEN YOU'RE IN LOVE 

nak story sket.. haha . aritu aku gi blok paling bising --' dengan Naja ~ ckgu suruh cari org utk aktiviti senamrobik .. kitaorang pon pegi la.. gementar gila aku nk pi situ~ mane tak nyer, klas crush aku kt blok tu je.. bile dah smpai, mmg jantung aku mcm nak tercabut.. aku nmpk dye ! *Ohmyy xD
lepas dah bagitau ckgu, budak2 klas tu keluar la tulis nme.. ade sorang tu, dye perasan name tag aku .. dye trus paggil crush aku dengan kuat sekali ! OH ! gelabah gila aku.. dah la pggil crush aku, siap ckp yg aku ske dye lgi.. DAMN ! memalukan tol --' (Naja yg bgtau neh) =..=" pastu ditolaknyer crush aku tu kt aku .. LOL .. nseb baek tak kena aku >.< the sweet moment is, aku nampak dye senyum dan gelak ! ia tersangatlah comel ! ye la, aku slalu tgk muke dye blurr jerr haha xD
dye ade tgk aku smbil senyum .. aaa !! gembira nye hatiku :D haha . dah siap2 sume kitaorang pon nk blek kelas.. aku jalan laju2 sbb nk cover malu .. LOL --' tak tgk blakang dahh.. jalan straight jaa x) Naja gitau aku yg crush aku tunjuk kt aku smbil senyum waktu aku nak jalan blek tuu ..  mcm tak caye jerr .. :'D tp, aku rase tak mungkin dye sukekan aku blek :\ it's okay ! :)
(it's not ok, actually) ._. kalau dye tak sukekan aku, aku redha :')
it's not important to me. ( '_')

Dear Diary, today I met a boy. He stole my heart and won't give it back

Senyuman awak ialah kelemahan saya. Setiap kali awak senyum, hati saya cair melihatnya  

#TheBestMomentWhen your crush look at you with a cute smile :)

31/10/12 ~ okay, aku agak gediksss X3 #Sorry


but like I always said, CRUSH IS JUST A CRUSH :X


Thankyou, Naja, Ery, Ain, Dayah, Farahin, Aiman :) Love you guys damn muchhiee ~!! 




Naja, Najwa, Ain, Farahin, Dayah =) (Ery ngan Aiman takdak) >.<