∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Girl Guide ? that's me !

Annyeonghaseyo ! XD Assalamualaikum :)

harini aku pegi Ipoh untuk program sihat bersama warga emas ape ntah. 
kami bertolak pukul 9 pagi, sampai pukul 9 mlm ~ 
lame tak lame tak ? XD kami naik bas dari Grik ~ 
SMKPH hantar wakil 7 orang. 3 org form 4, 2 org form 3, 2 org form 2 :)
500 Old Folks and 500 Girl Guides . ahh . mmg crowded gila . 
nak kena lyn makcik2 pakcik2 tu semua. aigoo~ letih sungguh jadi renjer ni . hehe. nk snap gambar pon tak sempat . *sebenarnya malas* hoho
Datin Rosmah pon dtg ~ pkai baju pandu puteri pulak tu. cantik2 XD 

semua org pakat dok serbu bila dia smpai . dpt jugak tgkp gmbr dia. tp Charlidda la yg tgkp . aku pendek sgt -.- waktu dia nk kluar dari dewan tu kami dok beratur elok ja tepi tu. last2 dapat jugak salam tangan ngan dia . tengok Datin Rosmah dekat2 tu . jgn jeles ~ *cewi* yg polis asyik dok suruh kami pi belakang --' *btw, aku tengok polis tu semua handsome2* XD


lepastu kena bwk makcik2 tu pegi makan pulak. kena layan diorang lah ape lah . *btw, waiters pon handsome2* XD

program tu habis dlm pukul 5 ptg mcm tu la (?) kitaorang pun balik lah naik bas tadi . 
tiba2 ada sorang mamat handsome naik bas . dok sebelah tecer Normie plak tu. 
rupa2nya tu anak dia XD haha . anak yg sulung ~ patutlah tak penah nmpk . serious handsome gila ! *gedik mai dahh* 
waktu nk balik PH tu dia yg drive ~ dok buat lawak pulak dlm keta . siap nyanyi lagi . *pasang radio era la katakan~* dia sporting ^^
kami dok gelak ja waktu dia bagi soalan dkt tecer Normie . dah la handsome, pandai plak tu ~ *melting XD 
aku ade usha2 siket waktu dia check phone dia . wallpaper gmbar pompuan bertudung ~ *his girlfriend maybe?* 
melepas sudaaa ~ lol XD joke k joke *ayat ery* :P


ok dah penat -_- bye-yum ! :D