∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Suami aku dah graduate ~

Cukkahamnida .. cukkahamnida .. *nyanyi*

15 February 2013 MY 5 HOT BOYS GRADUATED !!!!
Myungsoo oppa, Sunggyu oppa, Sungyeol oppa, Hoya oppa gurigu Dongwoo oppa, cukkahamnida !!! ^_^
husband aku dah graduate dah . I'm so proud of you la jagiya ..
/tears of joy/ lol XD
tapi YaDong tak dpt pergi sbb INFINITE H kena perform
dekat MuBank haritu T_T
Woollim sajangnim ! you should let hem go to the graduation laa ~ -.-

*kali ni aku banyak post gambar*

atok Gyu, Yeollie, Myungie :) 


comel jee ^^


he looks so happy :D


OMG Myungsoo-ah.. how can you be so handsome in graduation photo ? *O*


TADAAAA !!! kelakar gila gambar2 ni .. /gelak terguling/ XD

Hoya mcm nerd jee.. muka Sungyeol mcm adik dia sikit. Dongwoo lebih kurang sama ja. Myungsoo aku pelik sikit tapi ttp handsome ^^ dan atok Gyu.. dia nmpk makin muda dari dulu ? o.O

HAHAHAHAHA EYES.. WHERES YOUR EYES ??? XD


atok ! toksah dok buat muka bangga sgt la ~ dah la tembam :P


[OUT OF TOPIC]

Only one shot ! only one shot ! B.A.P – One Shot jinjja daebak ! :D

Zelo buat tarian kalajengking tu ~ ingat Infinite je boleh buat ? Zelo pon boleh laa :P hehe . 
Satu lagi tarian, diorang gelar ‘tarian ulat bulu gatai’ . haha LOL ! XD 
walaupun nama dia pelik, tarian dia awesome woo ~ cayalah Zelo ! ^^

k tu je lah kot . btw, haritu aku nmpk 'dia' main takraw . smart wooo. haha *gediks*
dia ada dukung anak cikgu . bawak ke hulu kehilir .  kyaa XD  
LOL . kbyeeeee ~! *mcm ade org bace je* XD