∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


You make me go Insane ~

Annyeonghaseyo ! ^^ Assalamualaikum :)

hey I'm back ! rase tak puas kalau tak post pasal Kpop XD . so entry kali ni pasal Kpop jaa . taknak baca sudah . tak pakse pong :P

"B2UTIES who say B2ST is the BEST, is the BEST" - Yang Yoseob
B2UTY is my first fandom ^^ and yeah, I'm proud with it .
no matter what genre they do, their musics are always the best :)

Once a B2UTY, always a B2UTY
selalunye diorang ckp "Once a b2uty, forever a B2uty". but for me, I don't think I can be a B2uty forever.
so I changed "forever" to "always" :)
aku paling suka waktu B2st ckp, "So ~ BEAST ! Annyeonghaseyo Biseteu imnida !" :D

bila masuk bulan March nantie, genap 2 tahun aku jadi B2uty :)


Yoseobie oppa, you're the first namja that makes my heart beat so fast .  the first namja who makes me go Insane. and the first namja that look so cute and pretty XD  your voice is so special .
the moment when you sang 'Mom', I cried :')
 even though I've many bias, you still the first bias that I love :* 
Yoseobie oppa, neomu saranghanda ^_^ *jiwang sat* XD

this is my Caffeine ^^



"Born To Beat ! Annyeonghaseyo Bitubi imnida !" #eh? XD

BTOB ~ diorang ni Cube ent. jugak ^^ the moment when Ilhoon says "annyeonghaseyo sunbae~" to Yoseob, I was like.. KYAAAA !!! X)

first minat waktu diorang debut . tp aku tengok seminggu selepas MV 'Insane' keluar . *lambat la jugak aku kenal diorang* minat biase2 jer . start minat diorang betul2 waktu diorang dtg Malaysia bulan 12, 2012 utk Super Showcase ~ waktu tu baru nak tahu secara detail pasal diorang ^^

Jung Ilhoon ! comel tak comel tak? :D aku geram betol dgn dia ni. kulit dia putih gebu ja. mcm soft tofu . jadi bantal peluk best nie XD 


guess who is this ? Jung Ilsoon unnie !! LOL XD
ni lah Ilhoon aku tadi. cantik tak ?

damn she's prettier than me ! XD


ade sorang Melody tanye, "What did Ilsoon unnie put in her chest when she dressed up as a girl?" XD
then Ilhoon answered "Suddenly when I was dressing up, they came up to me with a roll of toliet paper" haha ! 



"Annyeonghaseyo Inpiniteu imnida !" ^^
diorang dari Woollim ent. fans kata Infinite ni artis kesayangan Woollim sajangnim . wahhh :D

Myungsoo !!! sekarang ni aku tengh fall in love dgn dia :* waktu first aku kenal Infinite, aku minat Hoya :D *sbb aku kenal dia ja waktu tu* XD
then lepas aku tengok Immortal Songs 2, aku minat Woohyun . tapi sekarang, diorang hanya ex ~ *WTH* XD




actually aku baru je jadi Inspirit ni . *baru sebulan*.
kenal mmg dah lame, tp jadi Inspirit ni baru je ~ setakat dengar lagu hit, tahu nama glamor diorang je tak semestinya Inspirit .
ni pon aku masih dlm proses utk jadi REAL INSPIRIT . *cewahh*

klau mcm Beast, aku mmg dah masak dgn perangai diorang . 
hampir semua lagu diorang aku dah dengar. nama penuh, tarikh lahir dlm kepala . haha *riak la pulak* tp tarikh lahir pon ade yg keliru XD

klau Infinite, masih ada banyak lagi lagu diorang yg aku tak dgr. tapi kalau perangai tu aku tau la jugak skit2. 
"If you fall for one member, we're sure you'll fall for the rest of us - Infinite" 
guess what.. you're right . I really fall in love with that 7 guys :*

MyungJong .. the moment when Myungsoo suap makanan dekat SungJong . OHMYGYU !!!
so sweet ~! Myungsoo mmg ambil berat pasal Sungjong . 
aigoo~ Myungsoo is so caring about his dongsaeng :D 
Lee SungJong ! I envy with you lahh >.<

btw, I'm WooGyu shipper !! diorang ni sweet sgt . geram pulak aku . LOL XD
Atok Gyu jahat ! nappeun leader :P suka sgt buli Sungjongie . hot temper plak tu. 
aku ingat lagi waktu dia marah Sungjong dengan Myungsoo sbb salah step bila dance practice . 
kesian Myungsoo aku -_- tapi nasib baiklah ade Namu. sekali Namu cakap, terus Gyu tersenyum. siap gelak2 lagi. betullah diorang ckp.. bila Gyu marah, hanya Namu yg boleh meredakan keadaan :D

“A Kim Sunggyu without me is like a thread without a needle. A chopstick without a spoon. A kite without a string.” - Nam Woohyun

mesti nk ckp diorang gay kan? whatever lah loser :P



WooGyu moment !! sweet ~ Infinite punya persahabatan mmg erat. jealous pulak dgn diorang ni. 
edit by me ~ haha . k aku edit tak cantik =_=

Namu memanah tuu~ smart kan ? :D ni dekat MBC Idol Championship 2013 ~




INTRODUCING THE ANTI SOCIAL IDOL~~ KIM SUNGGYU !!! 
tengoklah dia duduk dekat mana. jauh bebeno jarak dia dgn org lain -.-




yah Kim Sunggyu, just stop being a loner -_- dah la pemalas :P waktu org dok sibuk msuk sukan, dia boleh pi tido. lol. tak silap aku, dia tak main pape2 pon dalam Idol Championship (?)
patulah org panggil dia Atok Gyu .. XD


Myungsoo-ah.. WTH are you doing ? LOL  
*suami aku demam waktu ni. kesian dia* XD




banyak pulak aku tulis kali ni . haha . chosunghaeyo *bows* 
esok ujian Sains and I'm still staying in front of my PC . LOL -.-"
ok bye ~ jaljayo ! ^^