∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


Merapu sudahh

Annyeonghaseyo ! Assalamualaikum :)

hey hey hey ~ 
Nurul Najwa imnida ! chonun shipoh sarieyo . banggapsumnida :)
[ my name is Nurul Najwa . i'm 15 years old . nice to meet you ]

*bajet pandai Korea ~ betol ke tidak ni aku tulis XD* 




this is me . not perfect but I love being myself :)


LOL-ing at L.Joe ! HAHAHA can't stop laughing about this XDD
well L.Joe, we are same . I want the height enhancement surgery too . hoho

but you know what, sependek-pendek L.Joe, pendek lagi aku =00=
171 cm kata pendek? tinggi la tu L.Joe oii . aku ni lagi lah, 147 cm . ergh . 
takpa2, InsyAllah nanti aku akan jadi tinggi . hehe


hmm . aku baru tahu yg 'crush' aku tu dah ade GF . haha
aku takde la suka dia sgt . aku just.. suka penampilan dia ja . bagi aku dia handsome ! comel ! smart ! dah la tinggi, badan tegap plak tu . 
org ckp tak baik ambik BF orang . *tapi aku tak ambik pong . dia pon tak kenal sapa aku*
just minat biasa2 jaa . jgn risau A ! aku takkan ambik BF kau . sbb aku pon dah ade BF XD
CAPITAL N, I miss you ! 
lama gila tak jumpa 'Shin Wonho' aku nihh . rinduu . haha  *gedikks*
hmm , ntah2 dia dah lupakan aku -.- kalau aku dapat tau dia ada pompuan lain, siap dia ! *pegang pistol* YOU ONLY HAVE ONE CHANCE YOU KNOW.
haha . just kidding . I trust you, capital N :) 

just finished UK1 . waiting or the results . now baru dpt 2 subject . dua2 B . argh damn ! 
mmg confirm gambar aku diturunkan nanti . hemmm . aku ni tak la pandai sgt . sbb tu aku rasa aku tak layak dipanggil 'budak target PMR' . 
budak2 kelas lain ckp kami bajet pakai button straight A . bajet tak bajet, at least tu jadi motivasi untuk kami . dan untuk korang jugak ! supaya belajar rajin2 . ke korang jeles sbb tak dpt ? o.O
tapi aku bkan dok pkai sgt . beria-ria pakai last2 tak dpt pong 8A . malu kott

mom said that I should forget Kpop and foucs on PMR .
WHAT ?! FORGET KPOP ? 
don't ever think I would do that -.- ingat senang ke lupakan KPOP ? selepas 2 tahun aku minat. penat lelah, suka duka kami harungi bersama .
aku taknak lupakan KPOP ! taknakk !!! *peluk album Kpop*
haha . kalau nak KURANGKAN tu boleh jee . tapi klau lupakan, NO !

I still don't know what I want to be . but what I know is I want to go to Mekah, make a lot of money and go to Korea ! I really want to got there ! and I want to learn Korean more . buat masa sekarang, aku bolehla speaking Korea sikit2 . tulis hangul tu pon benda yg basics2 je . tulisan hangul aku dah boleh baca, tapi masalahnya aku taktau maksud dia XD *bajet gila* haha

btw, aku ada try tarian B.A.P - One Shot . pergh, susah gila ! actually tak la susah mana, tapi dia bnyk step tu yg susah + letih . tambah2 part ONLY ONE SHOT ! ONLY ONE SHOT ! yg kena pumping tu la . sakit -.- part Zelo lagi la . pening -.- haha .
baik aku try tarian Rainbow - Tell Me Tell Me dari lagu One Shot ni XD

aku ni jap cita pasal itu, jap cita pasal ini . bercampur aduk -.- merepek k merepek :P
haha . kbyee . annyeonghikaseyo !