∞ Inspirit ∞
Myungsoo In Love

Namjaga saranghal ddaen~
Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. be nice here :) Imma Kpopers. I ship WooGyu and MyungYeol ^_^

Twitter Facebook



Status : KPOP is not just a music, it's a FAMILY :)


Entries About Linkies


Ayo-Kpopers !


Credits

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah
Edited by: Ain ChearYeol
Re-edit by: Nurul Najwa


A crazy fangirl

Annyeong ! Assalamualaikum :)

so, entry aku kali ni pasal K-POP :D *muka excited* lol . 
taknak baca ? ok tak paksa pong :P

today is 5th April 2013 . and guess what ? my INFINITE oppas won 1st place in Mubank !!! *claps*
cukkahae ! cukkahae ! ^_^ 
waktu semua member tengah bergembira, L dok sorang2 kt belakang sambil menangis . aigoo this little kid :') pastu Yeol pegi comfort dia . kyaaa MungYeol !!! XD

alolo comel je dia ~ ^^ nk nangis tapi kena cover macho . tu yg muka dia jd cenggitu XD



1ST WIN - INKIGAYO
2ND WIN - SHOW CHAMPION
3RD WIN - M!COUNTDOWN
4TH WIN - MUSIC BANK


                                                        

Infinite keep thanking to Inspirits and say 'I Love You Inspirits' when they win awards. 
they love us. they appreciate us :)  ahh so proud of them :') 

That feeling of a proud mother seeing their sons growing up when your bias group did well on something

ayat twitter ~ @BAPFINITE :)



okay from now on, I'll never say that they didn't know that i'm exist XD 
btw, I agreed with this !
the way they thanking us, we know that they love us. 
I know their love. just a love between a fan and an idol. not more than that.
but still, I'm happy. happy for knowing that they love me :) 

fangirls mesti akan ckp 'dia ni suami aku. dia ni scandal aku. dia ni boyfriend aku'. 
haha normal lah tu . even idol pon ckp yg fans ni 'girlfriend/boyfriend' diorang. tak caya?
look this ! 



Namu sendiri yg tulis dekat bio twitter dia "(fan=girlfriend)" 
HOHO TERIMA KASIH POKOK ! LOVE YOU MA BOYFRIEND ! XD *throw hearts*


another one ! Namu lagi =_= haha
dasar playboy kau Namu XD he always love Inspirits :)



I'm a fan
You're an idol,
We're not meant for each other,
but still, I'll love you forever.


She tweets you everyday and feels avoided when she sees you answer other people but not her.

OKAY L.JOE YOU MUST READ THIS ! do you know how many times I tweeted you ? -.-
I know that you can speak in English so I always tweet you in English. but you're not reply it.
I even tweet you in Hangul but STILL ! you didn't reply me :'(

you're my heart heart heart heart heart breaker! @ljoeljoe1123 =_= 
*nyanyi lagu GD sat XD

nyanyi lagu ni teringat plak dekat Naja . haha perasann XP tu la sapa suruh boh ringtone sama dgn Farahin . kan dah maluu . hahaha

u know what, I think lebih baik aku bercinta dgn bias2 aku.
drpd couple dgn budak sekolah. ahh cinta monyet ja semua tu. aku bukan apa, sakit hati tau tak. dah la dia duduk jauh. aku rasa mcm aku ni perempuan yg bodoh ja dok tunggu dia balik. aku taktau sama ada dia balik ke tak. ada sorang tu kata dia balik. tp dia tak ckp apa2 pon kt aku.
damn you. dah la online haritu tak tegur aku. awat hang ingat aku ni patung eh takdak perasaan.
bengang k bengang. ada sorang tu buat mcm dia tau semua pasal kami. mentang2 dia tu cousin 'dia'. ahh benci la cegini.

lebih baik aku teruskan cinta aku yang tak kesampaian ni .
*kiss batch gambar Myung* lagi bahagia tau tak .

Its all for now ! sorry for my bad English and all the grammar errors . aku type guna otak aku ja nih . malas nk guna bantuan Encik Google . haha

BYE-YUM ! :) thanks for reading, CANDID ~ ^^